Reviews

 
Deelnemers na het ervaren van een Zes Stappenproces
 
Marieke (40), ik ben ontzettend dankbaar voor wat de Cirkels die jij begeleidde (Patricia) mij elke keer gebracht hebben. Heel bijzonder en belangrijk dat je dit aanbiedt in mijn beleving. En hoe. Zo echt en gelijkwaardig en met wat kwinkslagen zo hier en daar, dat het voor mij in elk geval heel dichtbij en persoonlijk voelde. En veilig, omdat er toch een band met iedereen ontstaat. Een gevoel dat we elkaar dragen. Echt bijzonder. Dank je wel!
Trudy (61), voelt zich buitengesloten door haar familie. Dit levert haar terugkerende stress op. Na verschillende Cirkels en een Weekend voelt ze dat er wat diepgaand aan het veranderen is. Ze schrijft: 'Ik kon mij nu voor het eerst in vrede opgeven voor de familiebijeenkomst. Onvoorstelbaar was dit eerst. Een nieuwe glans gaat door mij heen. Ja het woord valt nu binnen: gereset!'
 
Berend (62), vocht 2 jaar met de woede na een exitgesprek met zijn opdrachtgevers. GGZ-therapie en EMDR heeft het alleen maar erger gemaakt. Zijn boosheid smolt na drie kwartier werk met de Zes Stappen. Voor het eerst kon hij rust en zachtheid voelen. Zijn commentaar na afloop: 'Eenvoudig en doeltreffend'.
 
Rolien (45), ervaart voortdurende triggers op haar werk. Zij noemt haar jeugd: 'Koude oorlog'. Na iedere sessie bij de psychotherapeute voelt zij zich weer compleet down. Steeds moet ze daar haar verhaal opnieuw vertellen, waardoor het weer opnieuw 'waar wordt'. Zij zegt: 'Na het bezoeken van de Cirkel, het lezen van de literatuur, waaronder het boek: Choose Again van Diederik Wolsak en 'Er gaat niets verkeerd" van Saskia Teppema, kom ik tot rust. Bovendien weet ik nu wat mijn huiswerk is. Ik kan inmiddels ieder moment kiezen of ik met de trigger meega of mezelf afvraag: 'Wat geloof ik over mezelf?'
 
Deelnemers na de Weekworkshop Juni 2020
 

De ochtend begonnen met een heerlijke yogales van Patricia. Zo fijn om ontspannend aan de dag te beginnen. Intenties voor de dag: rustiger, minder hoofdpijn, inzicht in mijn triggers en overtuigingen, beetje meer liefde voor mezelf vinden.

 

Tijdens de meditatie van Saskia kom ik een diepere laag. Intensieve gevoelens van blijdschap en vreugde en intensief verdriet. Ik moet huilen (dat doe ik meestal niet, bedwing me zelf) en weet niet wat ik er mee moet. Ik herken deze gevoelens zeker en probeer ze binnen te houden. Ze mogen er niet zijn. Als ik vreugde toelaat, komt gelijk het verdriet naar buiten en dat mag niet.

 

Wat is deze week een cadeau voor mezelf! Ik heb zo veel handvatten gekregen om met mezelf aan de slag te gaan. Ik heb ervaren van Liefde is. Ik heb liefde voor mijn moeder, mijn ex partner, voor Bart toegelaten. Ik heb er een familie bijgekregen met alle fijne groepsleden, die zich, evenals ik, kwetsbaar hebben opgesteld en waarvan ik veel heb geleerd. En dankzij een fantastische en complete begeleiding van Saskia, Patricia en Diederik!

Ada

 

Ik vond jullie een perfect koppel. Patricia empathisch, liefdevol, zachte stem, zachte ogen en Saskia ervaarde ik meer als duidelijk, confronterend wat het tegelijk ook weer heel fris maakte met rake humorvolle opmerkingen.

Ik weet dat jullie graag tips ter verbetering willen en daar heb ik wel steeds over nagedacht maar die kan ik niet bedenken. Er is bij iedereen volgens mij, zoveel inzicht gekomen en zo’n veranderingsproces teweeggebracht. Ik heb zo mijn innerlijke Stem kunnen voelen en nog, wat volgens mij de Liefde met de grote L is en dat lukte omdat jullie zo oordeel loos een volkomen veilige sfeer neer hebben weten te zetten. Dus geen tips maar wel een groot DANK JULLIE WEL.

Jeannette

 

Ik kijk terug op een volle en rijke week die mij heel veel gebracht heeft. En dat "heel veel gebracht"kan ik samenvatten als:" Ik ben onschuld, ik ben liefde, mijn waarde wordt door God bepaald, ik ben een kind van God onveranderbaar en eeuwig. Dit is de waarheid en de waarheid maakt vrij!".

Lieve Patricia en Saskia, diepe diepe buiging voor hoe jullie deze 5-daagse hebben geleid. Saskia: jij hebt mij tijdens onze telefoongesprekken het laatste zetje gegeven om tòch mee te gaan doen. Ik was geraakt door jouw liefdevolle aandacht, je "gewone mens" zijn, goddank geen hulpverleningjargon maar gewoon een gesprek van mens tot mens. Ik heb genoten van jouw humor, je to the point antwoorden, je prachtige tekeningen wat mij weer heeft uitgenodigd om óók weer mijn kleurpotloden uit de doos te halen! Jij bent voor mij zo'n prachtig voorbeeld, zoals je tegen me zei: als Saskia het kan, dan kun jij het ook!! Dank je wel!!

Patricia: ik ben diep en diep geraakt door jouw tomeloze geduld en liefde tijdens de processen, wow, hier spat de Liefde vanaf.. en eigenlijk lieverd weet ik niet zo goed nog meer te zeggen, volgens mij als ik zeg dat jij liefde BENT, is dat allesomvattend, DANK.

Voor jullie allebei geldt dat ik jullie echt als Liefde heb ervaren, jullie liefdevolle inzet, geduld, humor, zorgvuldigheid, creativiteit, inspiratie...DANK DANK DANK!

Arijanne

 

Allereerst mijn grote dank. Ik zal deze week nooit vergeten. Heb jullie ervaren als fantastische fijne vrouwen. Ik vond de week goed georganiseerd en heb met veel bewondering gekeken naar jullie professionaliteit, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Het was een groot plezier jullie te volgen in de zes stappen processen die soms leken op een ballet voorstelling.

Ingeborg

 

Saskia en Patricia jullie waren precies wat ik nodig had. DANK!

Loeth

 

Lieve Patricia,
Wat heb ik een rijkdom van jou mogen ontvangen…! Je begeleiding straalde vertrouwen en rust uit. Wát zich ook voordeed. Het leek alsof je het eerst zelf aannam en dan handelde. Liefde, kundig, en met eindeloos geduld. Daarin heb je me veel laten zien, ook hoe ik zelf een proces kan doen. De yoga, de moodboards, de tekeningen, je eigen voorbeelden… Wat denk ik de grootste opbrengst is, is dat ik het allemaal kon ontvangen. Dankjewel! 

Lieve Saskia,
Ik heb genoten van jou! Van jouw liefde, toewijding aan iedereen, kunde, de groene soep, humor, ook jouw tekeningen…. Maar zeker ook de down-to-earth manier van begeleiden in de cirkel. Spathelder voor me. Ik voel me door jou zeer aangesproken in mijn Volwassen stuk. Ook al heb ik geen proces met jou gedaan. De processen in de Cirkel werkten zo door op mij denk ik. Ik heb veel van je mogen ontvangen. Dankjewel! Ik blijf ook graag van jou ontvangen, ook graag als begeleider in de online cirkel. 

Marieke

 

Gelachen, gehuild, gehugd en genoten van en met elkaar: topervaring!!

De hele organisatie zat goed in elkaar en was tegelijkertijd warm en welkom.

Dank, dank, dank.

Rob 

 

Ik heb de 5 daagse als leerzaam en behulpzaam ervaren. Behulpzaam omdat ik in een periode van stilstand /weerstand zat en dat is door deze workshop weer vlot getrokken. En leerzaam omdat ik veel geleerd heb tijdens deze 5 daagse door elke keer mee te doen met de processen van groepsleden. Was goed om eens te ervaren hoe  jullie de 6e stap uitwerken.

Verder was de 5 daagse goed georganiseerd de benodigde les stof heb ik uitgeprint en een mapje van gemaakt. De meditatie smorgens was diep ontspannend en de yoga heb ik zoveel mogelijk aan meegedaan. Als groep heb ik snel een band kunnen voelen en wat mij betreft mag dat 1 keer in de maand via zoom herhaald worden.

Nico

 

Ik ben dankbaar voor de verbinding en dit geschenk.

Veronique

 

Ik wil jullie bedanken voor de liefde en compassie waarmee jullie de workshop hebben geleid. Ik weet dat ik het inderdaad 200x per dag moet doen. Ik weet dat het werkt. En ik weet dat ik hulp krijg.  

Els 

 

 

Klik hier om aan te passen