Choose Again

Leergang Zes Stappenproces
start najaar 2022

'Wie ik denk dat ik ben is een door mijn eigen denken gemaakte constructie. Ik heb de keuze mijn denken ieder moment te veranderen’.  Diederik Wolsak           

De Leergang het Zes Stappenproces is voor jou als je:

  • je je tegelijkertijd persoonlijk en professioneel wilt ontwikkelen met het Zes Stappenproces.
  • ervaring hebt in het persoonlijk begeleiden van mensen in groepen en je het Zes Stappenproces wilt integreren.
  • het Zes Stappenproces in je (coachings, begeleidings) werk met mensen wilt toepassen.
 
Als je het Zes Stappenproces persoonlijk kent en als je dit al enige tijd hebt ervaren in Choose Again Cirkels en minimaal éen CA Weekworkshop hebt gevolgd, ben je van harte uitgenodigd met ons contact op te nemen. 
Voorafgaand aan deelname is er een persoonlijk intakegesprek en een introductiedag, waarin je meer informatie krijgt over deze Leergang, de inhoud, de methodiek, certificering en doorgroei mogelijkheden tot Choose Again Nederland Cirkel Facilitator.
 
Op de introductiedag is er tevens gelegenheid aan eigen issues te werken. Je vertelt je motivatie en je leerdoelen, wij vertellen over doelen, competenties en welke mate van bekwaamheid je kunt bereiken in de Leergang. In een afsluitend gesprek bespreken we je wel of niet toelating.
 
De data van de introductiedagen 2022 worden nog bekend gemaakt, deze zijn in iedergeval niet eerder dan april 2022. De huidige Leergang 2021 is vol.

Begeleiding: Patricia Gorter, Jurriaan Rogaar, Saskia Teppema, Peter Winteraeken.
Maximaal 12 deelnemers.

 
  • Aan de Leergang zijn 57 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl