Choose Again Facilitators 

 

Patricia Gorter

Patricia Gorter. Ik ben opgeleid als interieurarchitect (Rietveld,1988) en heb 25 jaar vele mooie projecten ontworpen. Na een grote persoonlijke crisis in 2010 verlegde mijn focus zich van interieurontwerpen voor anderen, steeds meer naar mijn eigen binnenwereld, die heel wat liefdevoller en gelukkiger kon zijn. Ik reisde de hele wereld rond voor bewustzijnsontwikkeling en in therapieland, waarna ik 'toevallig' bij Diederik Wolsak terecht kwam. Het Zes Stappenproces heeft mij bevrijd van mijn oude angsten en overtuigingen. Ik weet nu wie ik werkelijk ben! Sinds 2017 volg ik intensief workshops en trainingen in Frankrijk en Costa Rica en heb ik van Choose Again mijn werk gemaakt. Ik heb veel mensen mogen begeleiden in het leren toepassen van het Zes Stappenproces in coaching, cirkels en workshops;  de bereidheid opnieuw te kiezen voor een gelukkiger leven is groot. Door het loslaten van je 'oude verhalen', ga je je opnieuw herinneren dat het ontwerp van je eigen binnenwereld in wezen nooit veranderd is. Liefde, vreugde en geluk is de essentie van wat je bént. Welkom, voor samen een stukje op dit pad af te leggen!

Patricia geeft in Zutphen, Amsterdam, Den Haag en Tubbergen Cirkels, Dag-, Weekend- en Weekworkshops alsook 1-op-1 en relatiecaching met Choose Again. Het aanbod ONLINE is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Daarnaast is zij hoofdopleider van de Opleiding Choose Again Facilitator. 
Ze is moeder van 2 uitwonende studerende dochters, doet yoga, houdt van wielrennen, musea, bergen & zee en danst graag 5Rhythms. Als er tijd is reist ze als bewustzijns-avonturierster over de wereld. Naast Choose Again is zij nog deeltijd Interieurarchitect vanuit haar eigen buro in Zutphen.


Voor meer info: www.patriciagorter.nl

Peter Winteraeken

Peter Winteraeken. Opgeleid in het personeelswerk ben ik in diverse functies werkzaam geweest in het bedrijfsleven, de overheid, de zorg- en corporatiesector.In 2010 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Diederik Wolsak tijdens een workshop ‘Radical Forgiveness’ te Oegstgeest. Sindsdien ben ik toegewijd hieraan!  In 2014 ben ik naar Costa Rica gegaan. Daar heb ik een transformerende ervaring beleefd. De uiterst praktische toepasbaarheid van deze Zes Stappen brengen me inzicht, helderheid, vreugde en innerlijke rust. Daar doe ik het voor! Sindsdien heb ik vele mensen bij dit Choose Again Zes Stappenproces mogen begeleiden. Dat doe ik d.m.v. het geven van 1-1 coaching, cirkels, diverse (basis)trainingen en (dag)workshops. Momenteel vertaalt zich dit ook naar een online aanbod. Waarmee ik nu mensen uit heel Nederland en België bereik. Dit prachtige en effectieve Zes Stappenproces gun ik jou ook. You are worth it!

Peter is sinds 2004 facilitator/coach en geeft Choose Again cirkels in Echt en Oirschot en dagworkshops in het hele land o.a. te Amersfoort. Hij is 27 jaar samen met Annie. Zijn ‘werk’ is zijn passie! Daarnaast houdt Peter van lezen, klassieke muziek en wandelen. Verder heeft alles op het gebied van bewustzijnsontwikkeling zijn interesse en aandacht. 

Voor meer info: www.peterwinteraeken.nl

 

Lieve Michels

Lieve Michels. Bij mijn werk als leerkracht en bezinningsbegeleidster, en bij de jongerenwerking, stond ‘volop leven’ steeds centraal. Mijn ontevredenheid over het leven zoals ik het ervaarde, én het diepe weten dat er méér was brachten me ertoe om in 2014 de opleiding Transpersoonlijk Coachen te volgen bij Paul Goudsmit. Daar kregen we de Zes Stappen naar Vrijheid van Diederik Wolsak aangereikt als methode bij coaching.

Dagelijks dit Zes Stappenproces doen brengt me de ervaring van openheid, aanwezigheid, en een diepe innerlijke vrede waarop ik steeds kan terugvallen. Wat een vreugde om deze methodiek te mogen doorgeven in een groep en je daardoor je Essentie te laten ontdekken.

 

Lieve vindt het fijn om als Transpersoonlijk Coach, Familieopsteller, begeleider van Choose Again-groepen en Attitudinal Healing in België en Nederland jou kennis te laten maken met je eigen diepste Kracht.  Ze geniet van de relatie met Nico, zijn kinderen en kleinkinderen. Tuinieren is iets wat ze graag doet.

 

Voor meer info: www.lievemichels.be

 

Els Hofer

Els Hofer. In 1985 ben ik opgeleid als leraar basisonderwijs  en later als Voice Dialogue facilitator; als vervolg op  mijn opleiding Jungiaanse Psychologie, waardoor kennis en praktijk van alledag met elkaar verbonden werden. Een burn-out verdiepte mijn zoektocht naar methoden voor zelfonderzoek en ik kwam ook in aanraking met Een Cursus in Wonderen. In 2011 maakte ik kennis met Diederik Wolsak. En in 2012 reisde ik af naar zijn centrum in Costa Rica, waarvan ik veel blijer terugkeerde. Omdat de effectiviteit van de manier van werken mij zo aanspreekt, ben ik er sindsdien regelmatig te vinden. De kracht van de Zes Stappen is de toepassing op het dagelijks leven. Daarmee is het een praktische methode voor diepgaande transformatie. Sinds 2012 draag ik bij aan diverse Choose Again activiteiten. De schoonheid van dit werk is dat het leiden van een cirkel net zo helend is als het eraan deelnemen.

 

Els stond in 2017 aan de wieg van Choose-Again Nederland met als doel de Zes Stappen cirkels op verschillende plaatsen in Nederland nieuw leven in te blazen. Els geeft Cirkels online en verblijft regelmatig als vrijwilliger in het Choose-Again centrum in Costa Rica. 

 

Voor meer info:  www.kiesopnieuw.nl

 

Jacqueline Tamminga
Jacqueline Tamminga. Ik ben opgeleid in de marketing (HEAO-commerciele economie) en heb ruim 10 jaar bij grote bedrijven gewerkt. Daarna begon mijn zoektocht naar zingeving en heb ik in 2007 de opleiding tot talentencoach/trainer bij Willem Glaudemans gevolgd. In 2010 kwam Een Cursus in Wonderen op mijn pad en sinds 2016 begeleid ik studiegroepen. In 2018 kwam ik in aanraking met Choose Again en was ik meteen diep geraakt. Ik heb deelgenomen aan een workshopweek met Diederik Wolsak en voelde dat ik hiermee verder wilde om ook anderen te begeleiden met dit proces. Choose Again is in mijn beleving de “handen en voeten” van de Cursus. Door de Zes Stappen te doen kun je elke praktijksituatie meteen onderzoeken en oplossen. Het werken met Choose Again zorgt ervoor dat je op een steeds dieper niveau ervaart dat je jouw eigen werkelijkheid creëert.
 

 Jacqueline geeft talentencoaching, begeleidt studiegroepen voor de Cursus in Wonderen en biedt elke maand een Choose Again Cirkel aan in Harderwijk. Verder geeft ze een paar keer per jaar een workshopdag of 2-daagse. Ze woont met haar man Leo in Harderwijk. Zij hebben een samengesteld gezin met 6 kinderen (nog 1 thuiswonend) en een camper, waarmee zij graag erop uit gaan.

Voor meer info: www.jacquelinetamminga.nl

 

 
Arrijanne van Driel

 Arrijanne van Driel. Ik ben opgeleid als sociaal- maatschappelijk werker en ben de afgelopen 35 jaar in diverse functies werkzaam geweest in de zorgsector en verschillende  maatschappelijke instellingen. Na twee grote verliezen, een echtscheiding in 2014 en het overlijden van mijn zoon Mahad in 2019 kwam ik in een diepe crisis terecht. Godinnen-zij-dank  kwam Diederik Wolsak en het Zes Stappen proces van Choose Again op mijn pad. Sindsdien praktiseer ik elke dag deze  6 stappen die mij  helderheid, vreugde, en dankbaarheid geven, omdat ik niets, maar dan ook niets  aan mezelf hoef te verbeteren of  fixen omdat ik Liefde ben, Heel en Genezen. Het helpt mij steeds weer mijn slimme ego te ontmaskeren en te zeggen: dank je wel, nu even niet, ik ga niet meer mee in jouw onzin-verzinsels. Mijn leven is  een stuk leuker, vrolijker  en meer ontspannen geworden en de rust en innerlijke vrede die ik ervaar gun ik ook jou van harte omdat jij er toe doet.

 

Arrijanne faciliteert Cirkels  en assisteert bij meerdaagse Choose Again workshops en weekenden. Zij  is wandel- en rouwcoach en helpt verlies een plaats geven  door o.a. het  samen maken van een troost- en herinneringskleed (kussen, knuffel of een deken) van de kleding van een overleden dierbare. Zij wordt blij als ze iets kan creëren op de naaimachine, ze houdt van haken en breien, creatief schrijven en koken. Ze woont samen met haar partner en hond Botje op Texel waar zij geniet van bos, strand en prachtige luchten. 


Voor meer informatie: arrijannevandriel@gmail.com

 

Carry Doorn

Carry DoornRuim dertig jaar heb ik met veel plezier gewerkt als modeontwerpster. In 2017 werd het tijd om te kijken hoe ik mijn eigen leven tot nu toe had vormgegeven en te graven naar andere schatten in mijzelf. Ik volgde een opleiding tot Hypnotherapeut en NLP coach en kreeg belangstelling voor de waarde van de non-dualiteit. Alles kwam bij elkaar toen ik het effectieve en helende proces van Choose Again leerde kennen. Het Zes Stappen proces heeft mij bewust gemaakt hoe ik van irritatie, onrust, boosheid en schuld, kan overstappen naar liefde en ontspanning in mijzelf. En niet alleen ik geniet hiervan, mijn omgeving geniet hiervan mee. Via Diederik Wolsak leerde ik dat het opruimen van belemmerende overtuigingen de manier is om andere gevoelens en gedachten te ervaren. Deze waardevolle tool naar nieuwe inzichten en keuzes, waardoor je je wereld anders zal beleven, gun ik iedereen. 

Carry geeft Choose Again Cirkels, individuele sessies en coaching in haar huis aan de rand van Amersfoort. Ze woont daar samen met John, Rover de hond en Flow de kat. Hun 3 zonen zijn uitgevlogen over Nederland. Naast haar werk als facilitator en coach houdt zij van tekenen, intuïtief schilderen en van alles maken wat in haar opkomt. Zij geeft regelmatig creatieve workshops in combinatie met coaching.

Voor meer info:  info@carrydoorn.nl

Saskia Teppema

Saskia Teppema. Ik ben sinds 1985 trainer en coach in het bedrijfsleven, in het onderwijs en bij de overheid. Ik heb van mijn klanten enorm veel geleerd over waar zij in hun werk – en leven - tegen aanlopen. Ik leerde hen communiceren, leidinggeven, conflicten aangaan en oplossen en intussen was ik zelf ook hard bezig om de achterliggende, ziekmakende overtuigingen over mezelf waar ik mee worstelde, uit de weg te ruimen door opleidingen te volgen en me te laten coachen. Mijn patronen bleken net als die van de meeste van mijn klanten, behoorlijk hardnekkig. Tot mijn geluk heb ik in 2011 Diederik Wolsak ontmoet. Ik ben eerst een maand en het jaar daarop drie maanden naar Choose Again in Costa Rica gegaan om het werk, het toepassen van de zes stappen, te integreren in  mijn leven. Sindsdien voel ik me vrij en gelukkig en werk ik met veel succes met deze aanpak. Ik heb mijn eigen oude patronen weten om te buigen naar levensgeluk.

 

Saskia geeft de Zes Stappen in opleidingen voor coaches en ze organiseert Cirkels in Hilversum. Ze is getrouwd met Sido, heeft een zoon en een dochter en twee kleinzonen. Haar boek: ‘Er gaat niets verkeerd’, is in 2019 uitgekomen bij Anhk Hermes.

 

Voor meer info: www.saskiateppema.nl