choose again
Je moet het voelen om te kunnen helen. Diederik Wolsak. 

Diederik Wolsak, oprichter en programma-directeur van Choose Again, werd tijdens de 2e WO in een Japans kamp op Indonesië geboren. Van oorsprong Nederlander, woont hij sinds zijn 22e in Vancouver, Canada en de laatste 15 jaar ook deels in Costa Rica. Traumatische ervaringen in zijn vroege jeugd legden de basis voor zijn diepe zelfdestructieve kernovertuigingen. Hij zag de wereld meer vanuit zelfhaat, schuld, woede en angst dan als een vreugdevolle plek om in te verblijven. Dit had tot gevolg dat hij op zijn 50ste een alcohol- en drugsverslaafde was geworden met suïcidale neigingen. Hij was toen op een punt aangekomen in zijn leven, waarop hij de keus had of te stoppen met leven of dat er een andere manier moest zijn. Diederik koos voor een diepe helende spirituele weg en leidt sindsdien een leven waarin hij als begenadigd therapeut liefdevol mensen begeleidt (met het Zes Stappen proces) die op vele fronten vastlopen. Hij coacht hen eigen antwoorden te vinden, voor een leven in vreugde en vrijheid.  Hij is een zeer ervaren relatietherapeut, een bekende internationale spreker en workshopbegeleider, de stichter van het 'Choose Again healingscentre El Cielo' in Costa Rica en de leidende factor in de Choose Again International organisatie.

Diederik Wolsak is te vinden op Facebook en met veel interviews en lezingen op Youtube (in het Nederlands en ook Engels). Choose Again is te vinden op Facebook en www.choose-again.com

Costa Rica retreat. Een verblijf bij Choose Again in Costa Rica is het hele jaar mogelijk. Zie website van Choose Again. 

Internationale Workshops in Europa. Choose Again week-workshops worden twee keer per jaar (juni en september) in het centrum Les Labadous in Rennes-le-Chateau, Zuid-Frankrijk gegeven. Deze workshops zijn in het Engels en sinds 2018 zijn er ook Nederlandse weken. Zie voor meer info de website van Choose Again .

 

Ik ben dankbaar voor de vertaling van het boek Choose Again. Sommige zinnen komen diep binnen en brengen me naar herinneringen en ermee gepaard gaande overtuigingen die ik voordien niet zo helder zag. Ik zie linken tussen verschillende overtuigingen en hoe ze elkaar ondersteunen. Dank je Diederik Wolsak. Ik ben dankbaar dat ik de Zes Stappen in mijn leven toepas en los kom van gevoelens van boosheid, verdriet, onrust en ontgoocheling. Ik kan nu beslissen om terug te keren naar Wie ik Werkelijk ben: pure liefde. Wat een diepe rust brengt dit. Rust en vrede die ik iedereen toewens. 
Lieve Michels, facilitator Choose Again.