Choose Again Dagworkshops

 

Thema: Verantwoording nemen.
Wil je kennismaken met Choose Again en onze werkwijze? Dan is deze dag heel geschikt. Maar ook als je jezelf een hele dag gunt om de Zes Stappen meer in je leven te integreren. Je leert meer over de betekenis en de achtergrond van het Zes Stappenproces en je werkt aan je eigen issues. Een dag met Choose Again levert je nieuwe inzichten en uitzichten op!

 

Data:
woensdag 27 oktober
vrijdag 12 november
woensdag 8 december
 
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Zutphen
Maximaal 6 deelnemers.

Info en aanmelden:
patriciagorter@gmail.com
 

Thema: Relaties
‘Het gaat altijd om relatie, om het even wat.’ (Diederik Wolsak). Via het Zes Stappenproces anders kijken naar je relatie(s), inzichten opdoen, anderen ontmoeten, verdiepen.  De kracht van Choose Again ervaren met deze eendaagse. Welkom.

Datum: nader te bepalen
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Lier, België
Maximaal 6 deelnemers.

Info en aanmelden:
www.lievemichels.be
info@lievemichels.be

Thema: Vergeef en je bent vrij

Ontmoeten, opnieuw kennismaken, herinneren, verdiepen, ervaren en vergeven zijn de ingrediënten van deze dag. Het is fijn om aangehaakt te blijven bij het prachtige gedachtegoed van Choose Again. En tevens een prima gelegenheid om voor het eerst hier kennis mee te maken. Breng gerust al je vragen en kwesties in. En ervaar zelf de kracht van vergeving met de Zes Stappen naar vrijheid: vergeef en je bent vrij!

 

Datum: zaterdag 25 september 2021
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Het Koetshuis in Park Randenbroek
Adres: Heiligenbergerweg 115 – 119 te Amersfoort


Info en aanmelden: 
www.peterwinteraeken.nl     
peter@peterwinteraeken.nl

 

Thema: Zes Stappen

Je hebt al heel veel gedaan aan je persoonlijke ontwikkeling en toch kom je maar niet tot je volle potentie. Je maakt jezelf kleiner dan je bent. Je straalt niet zo voluit als je zou kunnen. Herken je dit? Tijdens deze dag gaan we de diepte in zodat je op de gebieden die voor jou spelen de shift kunt maken van angst naar kracht en vrijheid.

 
Datum: nader te bepalen
Tijd: 10.00 - 17.00
Locatie: Harderwijk
inclusief lunch.
Maximaal 4 deelnemers