Choose Again Weekworkshops

 LIVE Workshop in Frankrijk van 16 t/m 22 september 2020.

In het mooie Les Labadous in Zuid-Frankrijk worden er ieder jaar verschillende Choose Again workshops georganiseerd. Deze workshop is in het nederlands, de overige weken zijn in het engels.Er zal voldoende rekening gehouden met de corona-maatregelen op alle fronten.

 

Het progamma bestaat uit 1 of 2 Zes Stappen Cirkels per dag, yoga, meditatie, ademhalingsessies, stiltewandelingen en oefenen in kleinere groepen. Er is voldoende tijd voor rust, bezinning én genieten van de prachtige omgeving rondom het dorpje Rennes-le-Chateau.

 

Data: woensdag 16 september - dinsdag 22 september (NL)
Tijd: woe 18.00 - din 12.00 uur
Locatie: Rennes-le-Chateau, Fr
Begeleiding NL: o.a. Diederik Wolsak (ZOOM), Saskia Teppema, Patricia Gorter.
Maximaal 16 deelnemers.
 
Deze workshopweken zijn inclusief overnachting, alle maaltijden en het workshopmateriaal. Vervoer naar en van Zuid Frankrijk is voor eigen rekening.
 
Meer info, kosten en aanmeldingwww.choose-again.com  
Workshops Europe. Ook kan je contact opnemen met :
patriciagorter@gmail.com of saskiateppema@gmail.com
 

In deze ONLINE Workshop ben je iedere dag via ZOOM verbonden vanuit je eigen omgeving met het centrum van de workshop in Hilversum en alle andere deelnemers. We hebben een online workshop afgelopen Juni gegeven met 15 mensen en het was een verbindende en diep transformerende week. Lees de Testimonials!

 

We bieden 3 ZOOM bijeenkomsten per dag aan, met Zes Stappen Cirkels, yoga & meditatie en kleine oefengroepjes (in Break-out Rooms). Er zijn voldoende pauzes om in je eigen tijd te koken, stilte wandelingen te maken, te lezen en  reflecteren.

 

Datum: woensdag 25 tm vrijdag 27 november 2020
Locatie: je eigen omgeving met ZOOM
Begeleiding : o.a. Diederik Wolsak (via ZOOM), Saskia Teppema, Patricia Gorter.
Kosten : € 295,00 incl studiemateriaal
Maximaal 16 deelnemers
 
Meer info en aanmelding
patriciagorter@gmail.com of saskiateppema@gmail.com