Choose Again Weekendworkshop

 

Vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2020.  VOL

 

Vrijdag 20 november t/m zondag 22 november 2020. Nog 2 plekken vrij. 

 Zes Stappen naar Vrijheid
Tijdens dit weekend kan je stap voor stap dieper in het Zes Stappenproces duiken om op een milde en compassievolle manier maskers af te doen en beklemmende patronen los te laten. Zodat je weer ontdekt wat je ware identiteit, je Zelf is. En dan kan je in vrijheid met jezelf en anderen opnieuw verbinden. Een weekend is er ook voor om even helemaal uit je dagelijks leven te zijn, mooie wandelingen te maken, stilte te ervaren, yoga en muziek. Er worden vijf Zes Stappen Cirkels gegeven, er is voor iedereen gelegenheid om meerdere keren een proces te ervaren. 
 
 
Data: vrijdag 30 okt  t/m zondag 1 nov
vrijdag 20 nov t/m zondag 1 nov
Tijd: vr 17.00 - zon 17.00
Maximaal: 8 tot 10 deelnemers.
Investering: € 395,00 (incl alle maaltijden en accomodatie)
Locatie: Tubbergen
Begeleiding: Patricia Gorter en Nieke Coenen
Meer info en aanmelding:  www.patriciagorter.nl

Accomodatie

Op het kleinschalig familielandgoed ‘Baasdam’ in Twente, vind je de landelijke  accommodatie “de Nieuwe Hoeve”, prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen. 


Slapen: Er zijn 4 gedeelde twee-persoons slaapkamers en 2 één-persoonskamers. Geef aan als je alleen wilt slapen. De gedeelde kamers zijn of alleen voor mannen of alleen voor vrouwen. De bedden staan op voldoende afstand van elkaar. 

 

Ruimte: De accomodatie heeft veel ruimte om de Corona maatregelen na te leven. Er staan ionisatie-luchtverversers in de groepsruimtes.

 

Meer info:  www.baasdam.nl