Choose Again ONLINE

In deze plotseling snel veranderende wereld kom je voor nieuwe uitdagingen en vraagstukken te staan. Je werk, je gezinsleven, je dagelijkse bezigheden staan misschien wel behoorlijk op zijn kop. Hoe ga je daar mee om? Hoe kom je weer met je voeten op de grond en vanuit je hoofd in je hart?  Choose Again Nederland heeft een gevarieerd aanbod aan ONLINE  Cirkels en Coaching. Het kopje koffie of thee moet je zelf verzorgen, voor het Zes Stappenproces staan wij klaar voor jou!
 
ONLINE Cirkel
Via het programma ZOOM kan je, net als in een Cirkel op een bepaald moment met je computer, tablet of telefoon bij elkaar komen. Vanuit je eigen huiskamer verbindt het 'meeting' programma je met de beeldschermen van de andere deelnemers en je kunt elkaar goed zien. Dit is een afgeschermde digitale omgeving, alleen genodigden kunnen hieraan meedoen.
 
Net als in een live Cirkel kom je samen. Je praat met elkaar. Je luistert. Je bent stil (in meditatie) met elkaar. Er worden Zes Stappen processen gedaan 1 op 1 met de facilitator, die steeds in het scherm zichtbaar is. Er zijn korte pauzes.
Meld je aan via de email van de betreffende facilitator. 
 
Deelname aan een online Cirkel kost 20,00 per keer.
ONLINE Coaching
Je kunt een privé Zes Stappen sessie aanvragen bij verschillende CAN coaches, vanuit je eigen huiskamer heb je online contact met elkaar. Het ZOOM of SKYPE 'meeting' programma verbindt je met de coach voor een bepaalde tijdsduur. De afgesproken sessie is digitaal volledig afgeschermd. Het werkt net als in een live coachings gesprek,  je zit tegenover elkaar via je een beeldscherm en je kunt elkaar goed zien en met elkaar praten. Het is de moeite waard om te doen! Zie onder. 
 
 De onderstaande Cirkels worden online gegeven.
ONLINE Maandag van 9.30 - 12.00 
Begin de week opgeruimd! Een doorgaande ONLINE groep. Er is plek voor 10 personen (de personen wisselen bij tijd en wijlen), waar je minimaal 8x aan deelneemt. Heb je interesse, stuur mij dan een email. Dan laat ik je weten of er een plek vrij is.
maandag 6, 13, 20 juli
maandag 17, 24, 31 aug
maandag 7, 14, 28 sept
maandag 5, 12,19, 26 okt
maandag 2, 9, 16, 30 nov
maandag 7, 14, 21 dec
 
ONLINE Maandag van 18.30 - 21.00 uur:
Een open instapgroep, de ene week Online, de andere week LIVE (zie Aanbod Cirkels)                      
maandag 6, 20 juli
maandag 17, 31 aug
maandag 14, 28 sept
maandag 12, 26 okt
maandag 9, 23 nov
maandag 7, 21 dec
 
ONLINE Donderdag van 14.00 - 17.00
Een open instapgroep, de ene week Online, de andere week LIVE (zie Aanbod Cirkels)   
donderdag 16 juli
donderdag 20 aug
donderdag 3,17 sept
donderdag 1,15, 29 okt
donderdag 14 dec
  
Soms kan het behulpzaam zijn om een 1 op 1 sessie te doen. Waarin er meer tijd is om dieper in een vraagstuk te duiken en de Zes Stappen niet éen maar wellicht twee keer te doorlopen.
Heb je moeite met relaties? 
Heb je last van depressies, angsten en leegte?
Zit je vast in bepaalde patronen en lukt het je niet dit te doorbreken?
Voel je uitgenodigd de Zes Stappen via ZOOM online te ervaren. Mijn ervaringen met online coaching zijn uitstekend. We hebben voorafgaand een intake telefoongesprek en kiezen een dag en tijdstip uit. Een een LIVE coaching in Zutphen is natuurlijk ook weer mogelijk!
Voor meer informatie en aanmelding, stuur een mail naar (met je telefoonnummer): patriciagorter@gmail.com
 

In deze ongewone tijd kunnen je met nieuwe vragen geconfronteerd worden. Thuis werken met kinderen, je pubers ineens weer in huis, je kunt niet meer sporten, je kunt niet gaan waar je heen wilt of doen wat je zo graag doet. Of je ervaart juist meer eenzaamheid. Je voelt je niet zo gelukkig als je zou willen. Je bent welkom voor een persoonlijk gesprek om je gedachten op te schonen. Zodat je weer gaat ervaren - en voelen - wat waar is en wat niet klopt, want daarin zit de sleutel naar rust, innerlijke vrede en geluk, wat er ook om je heen aan de hand is. Een gesprek met mij kan via skype, FaceTime of telefoon. Het eerste half uur kost je niets. We spreken een tijd af die je het beste uitkomt, overdag of 's avonds. Mail naar: saskiateppema@gmail.com, dan bel ik je terug. Voor meer informatie: www.saskiateppema.nl

Worstel je met levensvragen? Ervaar je voortdurende angsten? Maak jij je zorgen terwijl het eigenlijk niet nodig zou zijn? Ervaar je relatieproblemen? En wil je dit liever niet in een groep bespreken. Dan is online coaching wellicht een interessante optie voor jou. Gedurende drie kwartier tot anderhalf uur staan wij uitgebreid 1-1 stil bij jouw kwestie.

Aanmelden: peter@peterwinteraeken.nl
Meer informatie: www.peterwinteraeken.nl

 

Ervaar je onmacht, ergernis, boosheid, teleurstelling …?

Heb je een hoofd vol gedachten?

Verlang je ernaar anders te kijken naar wat in en met je gebeurt in je relaties en werk?

Een coaching kan je een andere kijk geven.

Je ontdekt zelf wat voor kracht er in je leeft en hoe je ze kan aanwenden.

 

De onderstaande Cirkels worden online gegeven.
 
Buggenhout van 10.00 - 12.30
donderdag  23 juli    
woensdag  19 aug
 

De onderstaande Cirkels worden online gegeven.

Meld je aan: elsnl@protonmail.com

Website Els Hofer: www.kiesopnieuw.nl

 

Dinsdag 19.00 -21.00 uur:

dinsdag 7 juli

 

 

De onderstaande Cirkels worden online gegeven.

Meld je aan bij: peter@peterwinteraeken.nl

www.peterwinteraeken.nl

 

Zaterdag van 13.30 – 16.00 uur:

zaterdag 18 juli

zaterdag 8 aug

zaterdag 5 sept
zaterdag 10 okt

zaterdag 7 nov

 

 
De onderstaande Cirkels worden online gegeven met  Aafke Bos en Jacqueline Tamminga
 
 Data volgen nog.